Україна

М’ясорубка у Донецькому аеропорту: кіборги вистояли і навіть взяли в полон двох кадирівців

14 січня 2015, 11:06
1
3
Сподобалось?
3

 

Станом на вчора ситуація в Донецькому аеропорту для наших військових була надзвичайно критичною. У Верховній Раді заговорили про те, що кіборгам потрібна підмога, адже цю ніч вони можуть не пережити. І от на ранок маємо оптимістичні вісті з цієї гарячої точки - тут українські військові під час бою зі штурмовою групою російсько-терористичних військ захопили в полон двох «кадирівців», які є співробітниками МВС Чечні.

Деталі на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. Він зазначив, що під час бою в районі аеропорту в Донецьку одна зі штурмових груп російсько-терористичних військ потрапила під фланговий «кинджальний» вогонь підрозділів українських військ. На допомогу бійцям-кіборгам долучилася українська артилерія. Бойовики зазнали втрат, двоє з низ потрапили в полон. Як з'ясувалося, бранці - співробітники МВС Чечні («кадирівці»)

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Цырк по дорге в аэропорт обыскивают наших солдат полиия -терорист ДНР с которыми потом воюют в аэропорту .Больные головы у наших "Руководителей" армии и страны.Помоему сдали територию и недружат с головой!

    14 січня 2015, 17:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися