В «ЛНР» хваляться військовими літаками
Україна

В «ЛНР» хваляться військовими літаками

18 січня 2015, 16:59
0
0
Сподобалось?
0

«Ополчення» «ЛНР» заявило про створення власних військово-повітряних сил. Цю інформацію розповсюдили декілька ЗМІ з посиланням на  представників уряду так званої республіки, зокрема, російський пропагандистський телеканал «Зірка», пише сайт «Інформаційного спротиву».

Нібито до складу «ВПС ЛНР» увійдуть два літаки - штурмовик Су-25 і учбово-тренувальний L-29. Де зараз знаходяться ці літаки, не уточнюється.

«Військове значення цих літаків, звичайно, мінімальне, але з точки зору пропаганди і разових можливостей по завданню ударів по позиціях супротивника згодится і це», - говориться в повідомленні російського телеканалу.

«Авіація для захисту багатонаціонального народу ЛНР буде відроджена. Авіамеханіки і техніки, незважаючи на усі складнощі, у строк відновили авіаційні одиниці Л-29 «Дельфін» і СУ-25 та вертольоти різних модифікацій. Один зі штурмовиків Су-25 нині знаходиться на ремонтно-відновних роботах на одному з промислових підприємств в ЛНР», - повідомляють терористи, не уточнюючи, звідки у них авіатехніка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися