Українська артилерія відпрацьовує виявлені вчора позиції ворога, застосовують і комплекс «Точка У»
Україна

Українська артилерія відпрацьовує виявлені вчора позиції ворога, застосовують і комплекс «Точка У»

18 січня 2015, 14:31
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні з шостої ранку відновилася активна фаза військової операції по зачистці від бойовиків околиць Донецька та території прилеглої до аеропорту. Угрупування військ розташоване у секторі «Б» отримало команду відкрити вогонь по усім відомим і виявленим вчора позиціям ворога.

Як розповів боєць 93-ї бригади, наша артилерія не припиняла працювати усю ніч. Перепочити бодай кілька годин випала не усім. Перерви роблять тільки якщо є потреба у підвезені боєприпасів. Супротивник теж відповідає артилерійським вогнем.

Водночас у підрозділі, який базується у Костянтинівці неподалік Горлівки, розповіли, що бойовики намагаються посилити тиск на українські позиції. Наші збройні сили тут ведуть переважно оборонні бої.

Радник Президента України Юрій Бірюков у «Фейсбук» натякнув, що на донецькому напрямку українська армія застосовує ракетний комплекс «Точка У».

«А тепер, значить, ставлять в деяких питаннях точку. Ууу... Апдейт. Там не точку поставили, а трикрапку. Гуркотіло сильно», - написав Бірюков.

Також у медіа-центрі РНБО оприлюднили інформацію, щодо втрат під час вчорашнього наступу українських військ. Троє військових загинули, ще 31 отримав поранення. Окрім того зранку з аеропорту вдалося евакуювати ще 2 загиблих воїнів і 20 поранених. Нагадаємо, вчора ввечері з летовища вивезли трьох загиблих «кіборгів» і 23 поранених бійця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися