«Кінець Путіна почався 12 березня»
Україна

«Кінець Путіна почався 12 березня»

20 березня 2015, 11:55
3
4
Сподобалось?
4
Передбачає український ієромонах
На початку березня невідомо звідки, але поповзли вперті чутки про хворобу президента Росії Володимира Путіна. У наш комп’ютеризований світ користувачам Інтернету не склало труднощів з’ясувати, що Путіна не чути і не видно на телеекранах з 5 березня. Мовляв, усі заплановані зустрічі він відмінив чи переніс. Прес-серкретар президента Дмитро Пєсков чутки про «Путіна на смертному одрі» спробував заперечити, але зробив це так незграбно, що вони розквітли ще більше. Користувачі соціальних мереж стали вправлятися у гостротах: «Сталін помер 5 березня. Путін з’явився на публіці востаннє теж 5 березня. Хвилююся», – написав чоловік під ім’ям «республіканець». Або: «Ей, ви, там, наверху! Дайте знак якийсь, чи що? Поставте по тєлєку «Лебедине озеро» – ми одразу все зрозуміємо», – написав чоловік, натякаючи на колишню традицію: після смерті генсеків по телебаченню кілька днів показувати балет «Лебедине озеро». 
12 березня почали говорити про те, що у Путіна стався інсульт, і, швидше за все, йому вже не вичухатися. І майже одночасно з цим в Інтернеті стало «гуляти» пророцтво такого собі ієромонаха Юстина Бойка. Як виявилося, він ще 28 січня цього року розмістив лаконічне повідомлення: «Режим Путіна почне валитися 12 березня. Відбудеться повторення історії з царем Миколою II, тільки в іншому вимірі. Сама ж Росія, на мою думку, розпадеться остаточно у 2017 році». 16 березня Путіна явили світу на вигляд не дуже здорового. Тобто, поживем – побачим...
До речі, подейкують, що сусідній державі у майбутньому доведеться не солодко. Мовляв, понад 20 їхніх старців, блаженних і монахів, які мали дар передбачення, у різні роки пророкували війну Росії з… Китаєм. Причому вона почнеться після того, як РФ нападе на Україну. Китай вдарить перший, внаслідок чого Росія втратить  більшу частину своєї території. Наприклад, ще у 1917 році  монах Арісток Афонський писав: «Уся Росія зробиться тюрмою… Кінець бід її буде через Китай…» Блаженний Микола Уральський (1905-1977): «Всі у нас бояться Заходу, а треба боятися Китаю. Він піде на південні землі. І весь світ буде мовчати. І ніхто не почує, як православних з’їдять. Китайські війська дійдуть до Каспійського моря, а за ними будуть йти мільйони переселенців». Старець Миколай (Гурьянов) у 1995 році казав: «Після Єльцина буде військовий… Війна його погубить». Архімандрит Серафим (Тапочкін) у 1977 році казав: «Розвал Росії, незважаючи на силу та жорстокість влади, буде швидкий. Найбільшою трагедією стане захоплення Китаєм Сибіру… Але Господь залишить за Росією ті землі, які стали її колискою. Це територія великого Московського Князівства. Росія вже не буде багатою, але все ж прогодувати себе зможе». 
Схожих свідчень є близько двадцяти…
Мирослава КОСЬМІНА
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 12
    12

    Что такое иеромонах? Бред полный. Пусть провериться у психиатра. Меня интересует больше украина а не путин и россия.

    20 березня 2015, 13:46
    Відповісти
  • милата
    милата

    чень много разных предсказаний.Правда где-то по средине)

    20 березня 2015, 14:18
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    боже ну шо за дурня

    20 березня 2015, 15:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися