Призначили голову Антикорупційного бюро
Україна

Призначили голову Антикорупційного бюро

16 квітня 2015, 14:28
0
2
Сподобалось?
2

Директором Національного антикорупційного бюро призначено Артема Ситника. Про це заявив президент Петро Порошенко під час представлення керівника цього органа.

Порошенко зазначив, що йому здавалося: краще, щоб іноземці були на цій посаді. Розглядалися кандидатури американців, грузинів.

"Підмивало зустрітися з членами комісії і обмінятися думками, але був переконаний, що це буде сприйнято як спроба вплинути на рішення комісії. Я вирішив цього не робити», - цитує слова Президента «Українська правда».

Артем Ситник родом з смт Компаніївка на Кіровоградщині, там же закінчив школу з золотою медаллю. З відзнакою закінчив Національну юридичну академії України ім. Ярослава Мудрого у 2001 році. Десять років працював в органах прокуратури. Звільнився у 2011 році за власним бажанням. Як сказано в автобіографії, через «незгоду з політикою режиму Януковича, криміналізацією правоохоронних органів, згортанням боротьби з корупцією, абсолютним непрофесіоналізмом і ангажованістю режимом тодішнього прокурора Київської області».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися