Організаторка «Білого братства» тепер бореться проти «хунти»
Україна

Організаторка «Білого братства» тепер бореться проти «хунти»

30 квітня 2015, 16:33
0
0
Сподобалось?
0
Пам’ятаєте, на початку 1990-х гриміла тоталітарна секта «Біле братство», а на всіх стовпах красувалася фотографія її очільниці Марії Деві Христос, яка оголосила себе втіленням Христа на землі. Жертвами цієї секти стали десятки тисяч громадян Росії і України, яких змушували жертвувати на користь секти гроші та майно. Цей лохотрон для довірливих організувала донеччанка Марина Цвигун із чоловіком. За спритниками дуже довго, проте безрезультатно полювала міліція. Цікаво, що справу тоді вів теперішній генеральний прокурор України Віктор Шокін. У 1993 році Марина Цвигун разом з іншими членами секти намагалися захопити і спалити Софійський  собор у Києві, однак були врешті-решт заарештовані. За гратами Марія Деві Христос провела кілька років, а її одурманені члени секти стільки ж часу лікувалися у психіатрів. 
Відтоді минуло 20 років. І от нещодавно виявилося, що «намісник Христа на землі Марія Деві Христос» нині проживає в Росії і активно бореться проти «київської хунти» та підтримує «Новоросію». Щоправда, вона тепер користується псевдонімом Вікторія Преображенська. Відкрила власну релігійну організацію, інтернет-радіо, а також видає газети та журнали, які наповнює власними статтями. В них уродженка Донецька пише, що владу в Україні захопили «рептілоїди», мета яких – розвалити Росію і знищити Святу русь. А ще вона пише вірші, які начитує на диктофон і викладає в Інтернет. Назви – «Янукович, тримайся!», «Хунтеса» («присвята» Юлії Тимошенко, яку вона звинувачує у посяганні на свій престол), «Новоросія», «Легітимний», «Європомийка» – також говорять самі за себе. 
Кому-кому, а «легітимному» Віктору Януковичу її вірші та заклики прийти та розігнати київську «хунту» точно сподобаються… 
Юлія САВІНА
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися