Україна

Під Горлівкою бойовики «зачистили» підрозділ російських найманців «Троя»

30 січня 2016, 21:38
0
0
Сподобалось?
0

Терористи роззброїли особовий склад «роти спецпризначення «Троя», який виступав проти дій ватажка «ДНР» Олександра Захарченка. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

«У зв’язку зі зменшенням Росією обсягів фінансування угруповання окупаційних військ на Сході України, фіксуються випадки непокори зі сторони командування окремих збройних формувань. 29 січня цього року у районі Озерянівки підрозділами т.зв. “МДБ ДНР” та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК здійснено роззброєння особового складу “роти спеціального призначення “Троя”. Того ж дня у Горлівці під особистим керівництвом “міністра МВС ДНР” Дикого проведено затримання командування роти», — йдеться у повідомленні.

Крім того, про «зачистку» «Трої» повідомив у Facebook журналіст Денис Казанський.

«Багатостраждальну „Трою“, яка бунтувала проти Захарченка, нарешті зачистили силами міністерства оборони „ДНР“. Пишуть, що люди Захарченка валили по базі „Трої“ з артилерії, там десятки загиблих. У групах Новоросії клекоче пекло. Тисячі коментарів, прокльони керівництву „ДНР“, Путіну, Захарченку, масонам, Америці, Обамі, Україні. Ось це я розумію — боротьба з сепаратизмом. Ось у кого Шокіну і Грицаку вчитися треба!», — написав Казанський.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися