Україна

ДОРОГІ НАШІ ЧИТАЧІ!

25 квітня 2016, 10:05
0
0
Сподобалось?
0

Двадцять п'ятого квітня виповнюється двадцять років з дня виходу у світ першого номера нашо ї газети. У зв'язку із цим колектив "Вісника+К" шле вам, вельмишановні наші друзі, найщиріші вітання. Здається, усе було ніби вчора, а за плечима п'ята частина століття. Нині нас читають у дев'ятнадцяти областях України. І цей славний ювілей - то не лише наше свято, а й ваше. Бо без вас ми нічого не варті. Тільки завдяки підтримці читачів ми існуємо, щочетверга приходимо у ваші оселі.

Тираж "Вісника+К" нині становить 64 тисячі примірників. Якщо прикинути, що у кожній родині газету бере в руки не менше як три людини, то нас читає близько двохсот тисяч. А ще додати до цього майже п'ятдесят тисяч журналу "Люди і долі", то, гадаю, набереться ого-го скільки. Та найголовніше, що наші публікації викликають у вас жвавий інтерес. Багато людей нам пишуть, дзвонять, підказують теми, просять допомогти. І ми на таку увагу намагаємося відповісти тим же.

А от напередодні 20-літнього ювілею трохи зловжили своїм службовим становищем, майже увесь номер присвятили самим собі, красивим і розумним. Що це так - пересвідчитеся самі, прочитавши публікації про історію газети, ознайомившись із найцікавішими матеріалами. Посмієтеся над нашими редакційними бувальщинами. І, звичайно, ще раз пригадаєте наших колег, котрих сьогодні з нами немає. Та життя продовжується. Ми вже готуємо пасхальний номер газети, а потім знову підуть редакційні будні, будемо і далі трудитися для вас. Крок за кроком підкорюватимемо третє своє десятиріччя. Отож зичимо вам і нам, щоб у вас і в нас усе було гаразд, щоб ви і ми щасливо жили! Дорогі наші читачі, будьте завжди з нами, і ми вас не підведемо.

Євген ХОТИМЧУК, шеф-редактор газети "Вісник+К"  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися