Ще у 2000 році вчені передбачили, що Росія воюватиме у 2014-2015 роках
Україна

Ще у 2000 році вчені передбачили, що Росія воюватиме у 2014-2015 роках

13 травня 2016, 10:47
0
0
Сподобалось?
0

Гортаючи сторінки «Вісника+К», натрапила на цікаву замітку, датовану 2000 роком. Виявляється, російські вчені ще тоді передбачили, що їхня держава воюватиме приблизно у 2014-2015 роках. А все тому, що війна закладена у генетичному коді нації.

Заступник голови Комітету статистики Свердловської області Костянтин Баразгов зазначив, що до такого умовиводу привели багаторічні спостереження за народжуваністю. Вчений зіставив «вибух» чоловічої народжуваності з хронологією війн і зрозумів, що багатолітні закономірності суспільного життя (а Росія воює кожні 30-50 років) уже закріпилися в їхніх генах.

Одночасно такого самого висновку дійшов і доктор біологічних наук Віген Геодакян. Мовляв, генетична пам’ять російських чоловіків містить усі історичні катаклізми. А оскільки вони виникають ритмічно, природа готується до них передчасно. Коли війна ще тільки задумується у кабінетах високих чинів, у нації вже збільшується чоловіче населення, нарощуючи «гарматне м’ясо». Останній помітний «хлопчачий бум» стався у Росії за 15 років до початку Великої Вітчизняної війни.

У 2000-му вчені знову забили на сполох – черговий «вибух» чоловічої народжуваності помічений у 1996 році. Тоді хлопчиків народилося на 10% більше, ніж дівчаток. Значить, через 18 років може бути війна.   От тільки супротивника росіян дослідники визначили неправильно. Ну кому і в якому страшному сні тоді могло привидітися, що їхня держава воюватиме проти України?!

У 2000 році деякі російські стратеги робили такі прогнози: в міру завоювання Чечні у світі буде розпалюватися проблема біженців. Сепаратизм на Кавказі призведе до нових локальних війн, після чого НАТО, отримавши підтримку світового співтовариства, введе туди свої війська. І тоді підійде черга воювати хлопчиків 1996 року народження.

Що ж, нині ми маємо проблему біженців, тільки не з Кавказу, а із Сирії. І саме у цю країну РФ увела офіційно війська. Як і члени НАТО, які борються  з терористами ІДІЛу. А от хлопчаки, котрим сьогодні по 20, воюють і вмирають на українській землі. Правда, неофіційно. 

Наталка СЛЮСАР     


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися