Тимошенко взула на зустріч із зубожілими пенсіонерами туфлі зі зміїної шкіри за 40 тисяч євро!
Україна

Тимошенко взула на зустріч із зубожілими пенсіонерами туфлі зі зміїної шкіри за 40 тисяч євро!

14 липня 2016, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

Навколо лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко знову скандал. Вона на зустрічі з пенсіонерами в Херсоні, де лаяла владу за підвищення тарифів і зубожіння населення, взула туфлі зі зміїної шкіри за 40 тисяч євро!

Крім того, у місто Тимошенко прибула на приватному літаку, витративши на поїздку близько 10 тисяч євро. Про це журналіст Роман Бочкала розповів на своїй сторінці в Фейсбук.

«Мої джерела повідомляють, що Юля літала на UR-PRM Gulfstream G200, його власник американський мільярдер з українським корінням Алекс Ровт, авіакомпанія Business Jet Trevel, оператор ICS-aero. Вартість рейсу склала близько 9 тис. євро. Навіть якщо включити VIP-зали і круте харчування, то максимум10 тис. євро», – повідомив він.

«Це не велосипедом в парламент в Голландії, – іронізує Бочкала далі. – Люди так звикли. І в опозиції, і у владі. І скільки б вони вам не співчували високими цінами на газ і гарячу воду, але вони вас ніколи не зрозуміють».

При цьому, як зазначає журналіст «лаяти Юлю за 40 тисяч євро не справедливо. А ось за десятку треба запитати. Як мінімум у її партії «Батьківщини“. Адже, по ідеї, саме вона повинна була оплачувати транспортування свого лідера».

Джерело: 24 Канал


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися