Свідок розповів подробиці аварії, в якій загинуло восьмеро волинян
Україна

Свідок розповів подробиці аварії, в якій загинуло восьмеро волинян

14 серпня 2016, 23:43
0
0
Сподобалось?
0

Вантажівка DAF-240 простояла на трасі Київ-Одеса щонайменше три години. Зайняла крайню праву смугу, не була огороджена. Перед нею не були виставлені розпізнавальні і попереджувальні знаки. Про це Gazeta.ua розповів водій "Аcura" Роман.

"Я проїжджав ту ділянку десь о 22:30 12 серпня, - каже водій. - Сам дивом не вдарився. Бо фура стояла серед ночі просто на трасі, у правій смузі. Ніяких розпізнавальних знаків, ліхтарів, людей чи навіть гілок на дорозі. Я побачив її буквально за кілька десятків метрів. Мене врятували потужні гальма і те, що їхав не більше 100 кілометрів на годину".

 Водії кажуть, у фури була розбита кабіна.

"Трасою щохвилини пролітають сотні машин. Це був вечір п'ятниці, потік ще інтенсивніший, бо багато хто їхав на вихідні в Одесу, - продовжує Роман. - І всі водії гальмували "в пол". Кабіна фури була розбита ще в пів одинадцятого вечора. Очевидно, поліцейські оформили ДТП. Після того не стягнули фуру з дороги, не огородили її. Просто лишили"

Нагадаємо, 13 серпня близько 02.30 на автодорозі Київ-Одеса біля села Мазурово, Кривоозерського району Миколаївщин трапилась масштабне ДТП. Мікроавтобус OPEL Vivaro в'їхав у вантажний автомобіль DAF-240, який стояв на дорозі. У бусі загинуло восьмеро людей, зокрема 8-річна дитина. 45-річний водій вантажівки, мешканець міста Чернігів, залишився неушкодженим.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини, загиблі були з Ратнівщини. Дві сім'ї, Мілінчук та Підкос, їхали з відпочинку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися