Увага! Відтепер сертифікат відповідності на авто можна отримати і в Рівному
Україна

Увага! Відтепер сертифікат відповідності на авто можна отримати і в Рівному

18 жовтня 2016, 11:49
4
2
Сподобалось?
2

Оновлено перелік органів, які видають сертифікати відповідності ТЗ: відтепер сертифікат можна отримати і в Рівному. Перша державна реєстрація транспортного засобу, введення в обіг обладнання здійснюється за наявності сертифіката відповідності, виданого згідно з порядком затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2011 № 738).

Повідомляємо, що нещодавно доповнено перелік органів, які видають сертифікати відповідності типу транспортних засобів, необхідні при першій державній реєстрації ТЗ. Відтепер, крім раніше діючих органів, такі сертифікати відповідності автовласникам видають товариство з обмеженою відповідальністю «Рівнестандарт», яке знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Князя Володимира, 28 Б та Державне  підприємство «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», що знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 36.

З повним переліком органів із сертифікації можна ознайомитися в інфографіці, що додається.

Довідково:Вищевказаний перелік органів із сертифікації доповнено згідно з наказом Міністерства інфраструктури України від 06.09.2016 № 306 та від 22.09.2016 №322 (зокрема, доповнено перелік органів із сертифікації, які уповноваженні на виконання робіт із затвердження типу та індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання та органів із сертифікації, призначених на виконання робіт з індивідуального затвердження колісних транспортних засобів відповідно до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання, затвердженого наказом Мінінфраструктури від 17.08.2012 № 521). 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Віталій Степанович
    Віталій Степанович

    Дуже цікаво, як спеціалісти по тавріям будуть оцінювати відповідність стандартам (яким?) світових автовиробників преміум класу

    18 жовтня 2016, 12:50
    Відповісти
  • Сергій Леонідович
    Сергій Леонідович

    Я бачив як такий спеціаліст у Львові з лінійкою виміряв щось біля спрінтера. Напевно вивчав аеродинамічні характеристики.

    11 липня 2017, 10:17
    Відповісти
  • Віктор Іванович
    Віктор Іванович

    Яка відповідність? В країні де наразі не випускається жодного власного автомобіля будуть оцінювати відповідність "Порше ", " Вольво" "Інфініті", "Мазератті" " Майбах" ???!!!. Це ж АНЕКДОТ. Чистий збір "бабла" і більше нічого. Який ідіот це придумав? Хоча в Рівному 11.07 в сертифікаційному центрі були "Маски шоу". Може таки ці "контори" прикриють?. Хоча мало віриться, щоб у нас відмовились отримувати "бабки" з вітру

    13 липня 2017, 08:21
    Відповісти
  • вап
    вап

    6000 грн сертификация обычного безпроблемного авто в не ахуели?

    13 березня 2018, 14:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися