У штабі АТО розповіли про дії «російського контингенту» на Донбас
Україна

У штабі АТО розповіли про дії «російського контингенту» на Донбас

15 листопада 2016, 09:06
0
0
Сподобалось?
0

У прес-центрі штабу АТО назвали бойовиків на Донбасі «російським контингентом», і вказали на те, з якого озброєння останню добу обстрілювались позиції ЗСУ. Зокрема, важку артилерію, міномети, гранатомети й великокаліберні кулемети російські найманці використовували по всій лінії фронту. На окремих ділянках активізувались снайпери, додали у штабі АТО. За даними штабу АТО за минулу добу, 14 листопада, відбувся 21 обстріл українських позицій на Донбасі. 

«На Маріупольському напрямку зі 152 міліметрової артилерії обстріляно Мар’їнку. А з мінометів калібру 120 та 82 міліметри – Красногорівку і Широкине. Також в цих районах російсько-окупаційний контингент вів вогонь з гранатометів та зенітних установок. По Мар’їнці стріляв і снайпер. На Луганському напрямку противник, застосовуючи міномети, гранатомети й великокаліберні кулемети, вів вогонь по Новоолександрівці, Трьохізбенці, балці Кошарній, Кримському й Лопаскіному. Також Кримське обстріляв снайпер», - звітують у штабі силової операції на Донбасі. 

Ситуація на Донеччині не суттєво відрізнялась від двох інших напрямках. Тут бойовики використовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети для обстрілу районів Авдіївки та Луганського. Зі 122 міліметрової артилерії окупанти вели вогонь по Новобахмутівці, додали у штабі АТО. 

До слова активні користувачі мережі зауважили, що нинішнє формулювання  «російсько-окупаційний контингент на Донбасі» звучить правдивіше, аніж «озброєні формування ордо», як штаб АТО повідомляв раніше.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися