На Волині через нерозчищені дороги сталася смертельна ДТП?
Україна

На Волині через нерозчищені дороги сталася смертельна ДТП?

15 листопада 2016, 09:15
0
0
Сподобалось?
0

У селі Мирне Горохівського району трапилася ДТП з смертельними наслідками. Чоловік на "Ланосі" в’їхав у КаМАз. Про це у мережі повідомив Андрій Бокоч.

За словами дописувача, можлива причина аварії нерозчищені від снігу дороги. Пропонуємо ознайомитися з дописом, тож публікуємо без змін та правок:

"Годину тому приїхав до Луцька, проїхав 3 області: Закарпатська, Волинська, Львівська. Чесно скажу такої непрочищеної дороги не памятаю, але не це найгірше. Сніг йшов всюди, він не оминув жодну з цих 3 областей, але на Волині найгірша ситуація з дорогами. Можна сказати багато чого про те що з дебільшого я їхав трасою Київ - Чоп, але друзі я в перевалі їхав 70 - 80 км/год.!!!! , а на Волині 20-30 км/год. Я не знаю на що дивиться керівництво нашої області, в постаті голови ОДА,але погано розчищені дороги це квіточки: 
1. За 60 км. які проїхав по Волинській області я побачив - 3!!!!! одиниці техніки;
2. В с. Мирне Горохівського району ми зупинились на 40 хв. як потім вияснив - ДТП з летальним наслідком. Чоловік на Ланосі в'їхав в Камаза і розбився на смерть, так можна сказати що він перевищив швидкість, але там де він розігнався це був один з небагатьох ділянок дороги який був чистий від снігу, а на самому горбку орієнтовно 50-100 м. сніг лежав величезніший, з дороги він його НІЯК!!!! не міг побачити, а коли в'їхав в сніг там і помер. Пане Гунчик хто за це відповість!!!!! Скажіть, якщо немає матеріального забезпечення для прочищення доріг, кажіть, навіщо в нас від області 6 нардепів, зверніться до обранців народу - впевнений допоможуть, але наскільки я знаю всі кошти для очищення доріг є!!! Чим займається Посполітак??? Хто відповість за смерть хлопця??? Напевно з нього зроблять винуватого??? 
3. Я їхав сьогодні 500 км. - 10 годин, з них 3 години по Волинській області (60 км.) Вічна пам'ять!!!" - йдеться в дописі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися