Україна

На Волині перевиконують бюджети

20 листопада 2016, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

2016-й бюджетний рік для Волині був успішним: 2 мільярди 49 мільйонів гривень – саме стільки надходжень до казни краю зібрали станом на 1 листопада 2016 року. Це на 7 мільйонів 900 тисяч більше від запланованого. Якщо ж порівнювати із цифрами 2015-го, то нині маємо на 682,3 мільйона гривень більше.
За 10 місяців 2016 року виконано всі бюджети районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад. У цілому по області перевиконання становить понад 190 мільйонів гривень. За словами директора департаменту фінансів ОДА Ігоря Никитюка, значно збільшити надходження допомогло впорядкування ситуації щодо збору платежів до казни. Це дало змогу перевищити минулорічні надходження у 1,5-1,6 разу. Основними бюджетоутворювальними платежами місцевих бюджетів стали податок на доходи фізичних осіб, акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, плата за землю та єдиний податок.
Серйозна лепта у волинську казну – надходження від діяльності митниці. І якщо донедавна Волинська митниця ДФС не виконувала встановлених показників і, відповідно, кошти на ремонт дороги Луцьк – Львів не надходили, то в жовтні ситуація змінилася з точністю до навпаки. Буквально за 20 днів роботи нового керівництва митниці до обласної скарбниці, на спецрахунки облдержадміністрації, належить до зарахування казначейською службою 37,9 мільйона гривень.
А усього до загального фонду Державного бюджету України перераховано податків трохи більше як 490 мільйонів гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися