Луцьком курсує нова маршрутка. ГРАФІК
Україна

Луцьком курсує нова маршрутка. ГРАФІК

6 грудня 2016, 12:08
0
1
Сподобалось?
1

У мережі оприлюднили розклад руху маршрутки №251 «село Забороль – село Підгайці». Так, з 1 грудня почав курсувати новий приміський маршрут №251 «село Забороль – село Підгайці», який замінив маршрути№25 та №30 для цих сіл. Автобус відправляється в село Підгайці з того ж місця, що і раніше 30-ий маршрут (поблизу сільської ради), рухається він до Луцька по вулиці Дубнівській, повертає направо на вулицю Рівненську (по Авторемонтній), розвертається знову на вулицю Дубнівську і спускається на вулицю Глушець, повз Центральний ринок прямує до вулиці Ковельської, далі – на Володимирську і в село Забороль. У зворотньому напрямку маршрутка їздитиме аналогічно.

Рух по вулиці Глушець доставляє ряд незручностей для пасажирів, тому вони просять, щоб автобус курсував через проспект Волі. Вартість проїзду становить 3 гривні, в робочі дні автобуси курсують з 15-хвилинним інтервалом.

У мережі також з’явився попередній розклад руху, однак за проханням пасажирів перевізник готовий відкоригувати його. А також планується, що автобуси курсуватимуть до 22:00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися