На вікні квартири, де жив загиблий боєць АТО, з’явився образ Богородиці
Україна

На вікні квартири, де жив загиблий боєць АТО, з’явився образ Богородиці

6 грудня 2016, 16:06
1
0
Сподобалось?
0

Рік тому у селі Мартинівка Вознесенського району Миколаївської області на вікні квартири, де жив загиблий боєць АТО Микола Куценко, з'явився образ Богородиці.

Коли 70-річна Світлана Куценко, бабуся загиблого, помітила зображення на вікні своєї квартири, нікому про це не розповіла. Жінка злякалася, що люди не повірять і подумають, що у неї галюцинації. Про це розповідають Патріоти України.

"Світлана поділилася тільки зі мною. І підвела до будинку, щоб я все побачила. Дивлюся: а на вікні справді ніби чиєсь обличчя. Цікаво, що зображення можна було бачити тільки з вулиці. А якщо дивишся на вікно з кімнати, взагалі нічого не видно — звичайне скло. Рік тому на вікні були лише контури. А потім зображення стало більш виразним і ми розгледіли образ Богородиці з немовлям на руках. Зрозуміли, що це неспроста. Це знак від її онука Колі, який загинув в зоні АТО", - каже сусідка Валентина Ситар.

21-річний Микола Куценко, лейтенант Збройних сил України, був командиром 1-ї окремої танкової бригади. Загинув 27 липня 2014 року в Лутугиному Луганської області, рятуючи екіпаж танка, що потрапив під обстріл сепаратистів. Був єдиним сином у сім'ї. Останні роки він з батьками жив у Миргороді, а у Мартинівці залишилися його бабусі і дідусі.

"Квартира, де пройшло дитинство Колі, пустувала. Світлана приходила туди, згадувала онука. Зізналася, що з тих пір, як на склі з'явився образ, їй вперше за довгий час стало спокійніше. Онук ніби показав, що він поруч. Подав знак з того світу. З тих пір вона часто ходила до цього будинку. Сиділа під вікнами і тихенько молилася", - додає сусідка. 

Екстрасенс каже, що так загиблий повідомляє рідним щось важливе.

"Весь цей час мене не покидало відчуття, що Коля поруч. Він часто мені снився — і маленьким, і дорослим. А тут раптом — лик Богородиці на нашому вікні. Це дійсно диво. Жінка-екстрасенс, якій ми показали фотографію з зображенням на вікні, сказала, що син хоче повідомити щось важливе. Він дуже за вас переживає. Ще хочу дізнатися думку батюшки, який відспівував Колю", - каже мама хлопця, Тетяна.

Тепер до будинку приїжджають люди з усіх куточків України. Місцеві сподіваються, що цей знак хороший, і просять у Богородиці, щоб війна швидше закінчилася.

1 грудня у Білій Церкві попрощалися із 22-річним Максимом Соломчинським, молодшим сержантом 72-ї ОМБр. Загинув від осколкового поранення під Авдіївкою 29 листопада.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • МОТОРОЛА
    МОТОРОЛА

    ТО БОГОРОДИЦА МОЛИТСЯ ВМЕСТО НЕГО ЗА УБИТЫХ НИМ НЕВИННЫХ УКРАИНЦЕВ ДОНБАССА!!!!!!!КРОВЬ ДЕТЕЙ-ДАЖЕ БОГОРОДИЦЕ НЕ ДАЁТ ПОКОЯ!!!!!!!

    7 грудня 2016, 12:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися