Бійці АТО дали достойну відповідь бойовикам під Широкиним. ВІДЕО
Україна

Бійці АТО дали достойну відповідь бойовикам під Широкиним. ВІДЕО

27 грудня 2016, 09:43
0
0
Сподобалось?
0

За понеділок, 26 грудня, у зоні АТО зафіксовано 37 обстрілів. Військовослужбовці ЗСУ  у Широкиному змушені були відповідати на обстріли із танка. Про ситуацію на фронті повідомили  прес-центрі штабу АТО. Широкине лише за день бойовики обстріляли із гранатометів та кулеметів, відбулось три атаки із танків. 

«На Маріупольському напрямку по Широкиному тричі вогонь вели танки. Також зафіксовано обстріли зі 122-міліметрової артилерії та озброєння БМП. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Талаківці та Широкиному. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - по Широкиному, Мар’їнці, Павлополю та Водяному. З метою збереження життя особового складу українські військові змушені були один раз відкрити вогонь у відповідь в районі Широкиного», - повідомляє речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін. 

Донеччину та Луганщину НЗФ обстрілювали не менш інтенсивно. За даними штабу АТО бої із застосуванням важкої зброї не припиняються ні на мить у районі «промки» в Авдіївці та на позиціях ЗСУ у Станиці Луганській.

«На Донецькому напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Луганському. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Авдіївці, Опитному, Південному, Зайцевому та Луганському. З гранатометів було обстріляно Станицю Луганську», - резюмували у штабі силової операції на Донбасі.

Нагадаємо, 26 грудня двоє українських військових зникли, коли повертались з лікарні в місце розташування підрозділу.   Про їх місце перебування досі нічого не відомо. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися