14 речей, які треба встигнути до Нового року
Україна

14 речей, які треба встигнути до Нового року

27 грудня 2016, 14:30
1
0
Сподобалось?
0

Напередодні Нового року люди підбивають підсумки 365 днів і будують плани на майбутнє. Хтось складає перелік обов'язкових бажань, які хоче здійснити, хтось активізується, щоб змінити щось в останні дні цього року, а хтось і взагалі не задумується про це. Але єдине, що намагаються зробити до Нового року всі, - це завершити початі справи і розрахуватись із боргами.

"Напередодні нового року багато хто активно починає відвідувати тренажерний зал, для того, щоб нарешті схуднути, часто люди навіть у 30 числах записуються до психолога, для того, щоб у новий рік йти без "старих проблем". Проте змінювати своє життя потрібно системно і протягом тривалого часу, а не наскоком", - вважає психолог Валерія Палій.

Gazeta.ua нагадує кілька речей, які все ж варто встигнути зробити до Нового року - вони не змінять ваше життя, але дозволять приємно і легко завершити 2016 рік.

Займіться саморозвитком

Кінець року - ідеальний час для того, аби присвятити трохи часу собі і провести день з користю для свого інтелекту. Можна подивитись відео про подорожі, документальні фільми, порозгадувати кросворди, зайнятись іноземною мовою, послухати невластиву вам музику, скласти вірш чи пісню, навчитись грати на музичному інструменті тощо.

 

Оплатіть штрафи чи інші квитанції

Варто почати новий рік без "хвостів".

Дочитайте книжку

Не годиться залишати недочитані книжки "напотім".

 

Присвятіть вечір новорічно-різдвяному настрою

Це для святкової атмосфери. У такий вечір ви можете насолодитись улюбленим напоєм чи їжею, загорнутись у затишний плед і дивитись новорічні фільми. Не забудьте прикрасити житло і ялинку.

Позбудьтесь шкідливої звички

Якщо ви давно плануєте кинути шкідливу звичку, час напередодні Нового року - те, що треба. Принцип - у новий рік і нове життя без старих шкідливих звичок.

Купіть те, що давно хотілось

Чому б не побалувати себе перед святами. Але не факт, що ваші близькі не подарують вам те ж саме.

Спробуйте щось нове

Прикрасити завершення цього року можна скуштувавши якийсь делікатес, який раніше не пробували, поїхати в якесь місто чи країну, завести нові знайомства тощо. Яскраві спогади забезпечені.

Приготуйте рідним нову страву

А цим ви побалуєте своїх близьких і заодно проведете спільний теплий вечір - чудовий настрій і святкова атмосфера гарантовані.

 

Складіть план бажань на наступний рік

Щоб нічого не забути і всі загадати в новорічну ніч. Та й вірять, що візуалізація бажань сприяє їх реалізації.

Викиньте мотлох

Не потрібно захаращувати свій простір старими речами. Позбудьтесь речей з поганими спогадами - це ще один крок до нового життя.

 

Нагодуйте бездомну тварину

Тварини завжди потребують нашої опіки, а тим більше, покинуті. Зробіть добру справу. Одразу відчуєте, як тягар проблем впаде з ваших плечей.

Віддайте старі речі нужденним

Новорічна пора - час див. І їх чекають всі. Чому б вам не стати Дідом Морозом і не подарувати непотрібні речі, іграшки, посуд тощо знедоленим.

Помиріться з тими, кого образили

Щоб у новому році не було місця негативу з минулого.

 

Зробіть щось своїми руками

Це допоможе налаштуватись на святковий лад. Окрім цього, так можна зробити прикраси до ялинки чи подарунки хенд-мейд.

І пам'ятайте, новорічний настрій не залежить від погоди. Його створюєте ви самі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мария Вергун
    Мария Вергун

    Для меня самое важное перед Новым Годом, успеть купить всем родным и близким подарки. Я к выбору подарков отношусь очень ответственно, и стараюсь быть креативной и дарить то, что будет радовать и напоминать о человеке, который сделал этот подарок. Для меня новый год очень тёплый и семейный праздник, поэтому в этом году я подарила многим комплект очень красивого и качественного постельного белья и красивый мягкий плед с магазина - https://luxbed.com.ua/

    13 вересня 2021, 15:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися