Школяр напав на жінку прямо на вулиці
Україна

Школяр напав на жінку прямо на вулиці

27 грудня 2016, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

Патрульна поліція міста Львова затримала хлопця шкільного віку, якого запідозрили у тому, що він намагався пограбувати жінку. Про ці події повідомляє прес-служба поліції Львова.

Потерпілій, якій 23 роки, йшла додому, проте її зупинив невідомий, він закрив їй рот, після чого намагався кинути на землю, щоб вирвати з рук сумку. Молода жінка не втримала рівновагу та впала разом із нападником. Свою торбину жертві все ж вдалось втримати. Після цього вона піднялась та почала тікати від нападника, адже не знала, на що він піде заради того, щоб отримати бажане. В погоні вона вибігла на дорогу, де натрапила прямісінько на автівку патрульних поліціянтів.

Вона розказала, що може згадати лише головний убір зловмисника. Вона повідомила про те, що його голова була розбита. Правоохоронці всадили потерпілу особу в патрульну машину та відправились разом шукати злодія. Поруч з магазином працівники поліції помітили хлопця схожого за описом до злодія, шапка була така, як описувала жінка, також в нього була травмована голова. Сторонні люди намагались допомогти підозрюваному.

Як виявили слідчі, хлопець ще навчається у школі, йому лише 14 років. Юнак не міг пояснити звідки в нього травма. Але пізніше все-таки розповів, що здійснив напад на дівчину, але пояснив, що це його підмовили друзі, а метою нападу було просто налякати її.

Жертва впізнала того, хто на неї напав. Слідчі та швидка швидко приїхали на місце події. Також туди приїхала мати школяра. Як повідомила поліція, хлопець наразі поїхав до лікарні. В цей час потерпіла жінка написала заяву на хлопця.


За матеріалами www.vsemisto-lv.info

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися