21-річна чернівчанка задушила новонароджену донечку туалетним папером
Україна

21-річна чернівчанка задушила новонароджену донечку туалетним папером

26 січня 2017, 17:11
0
0
Сподобалось?
0

Шокуюче вбивство сталося днями у Чернівцях. 21-річна жінка звернулася до медиків (у гінекологічне відділення) зі скаргою на погане самопочуття. Медики оглянули пацієнтку і встановили, що вона нещодавно народила. Однак жінка всіляко це заперечувала. Тому лікарі й звернулися до правоохоронців.

- До нас звернулась завідувач гінекологічного відділення «Клінічного пологового будинку №2», - кажуть у відділі комунікації ГУ НП у Чернівецькій області. - Лікар повідомила, що до їхньої лікарні поступила 21-річна чернівчанка у післяпологовому стані, але дитину, за її словами, вона не народжувала.

Поліцейські приїхали до лікарні і поспілкувалися із жінкою. Та зізналася, що справді того ж дня вранці у неї почалися передчасні пологи. Народивши дівчинку, новоспечена «матуся» перерізала пуповину, а в рот маляті напхала кляпів, скручених із туалетного паперу. Коли дитя задихнулося, загорнула його у поліетиленовий пакет і заховала у коморі на сходовій клітці біля власної квартири. Для чого вбила дитину, чернівчанка пояснити не могла.

Там правоохоронці і знайшли тільце дитини. Зараз його скерували для проведення експертизи. Породілля поки що у лікарні, коли одужає вирішуватимуть питання щодо обрання для неї міри запобіжного заходу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті «Умисне вбивство матір`ю своєї новонародженої дитини).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися