На вихідних прийде весна
Україна

На вихідних прийде весна

14 лютого 2017, 16:19
0
0
Сподобалось?
0

18 лютого на українців очікує серйозне потепління. Про це пише на своїй сторінці у соцмережі Facebook пише синоптикНаталка Діденко. Вдень очікується плюсова температура повітря з подальшим зростанням.

"18 лютого - перший серйозний перевал на весну. Почнеться потепління. Тобто, вдень плюсова температура. І головне - з подальшим наростанням. Це не означає, що вже прямо +20 нас чекає, але те, що зима йде на пенсію, цього не уникнути. Весна в цьому році обов'язково буде. Готуйтеся, щоправда, до серйозних калюж, бурульок та блискавичного збагачення торговців гумовими чобітьми у сердечка та ромашки", - зауважила вона.

Щодо погоди на завтра: в Україні місцями випадатиме сніг та мокрий сніг.

"Нічне підмороження посилюватиме ожеледицю, тому, будь ласка, не поспішайте переходити на гумові кеди та високі шпильки, краще поки тракторна підошва. Температура потроху повзе вгору, завтра протягом дня від 3 морозу до 3 тепла. Плюсова температура - це переважно захід та південь. Львів, Івано-Франківськ, звичайно Ужгород, Одеса, Херсон, Сімферополь, Ялта, Луцьк, Рівне. Залишається сильний вітер, лише на заході - просто помірний. У Києві найближчої ночі -3-5, вдень на Стрітення до нуля або й до маленьких "плюсів", волога хмарна погода з невеликими опадами та поривчастим вітром", - додала синоптик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися