Україна

Волинська лижниця здобула «золото» на чемпіонаті в Німеччині

17 лютого 2017, 12:31
0
0
Сподобалось?
0

У німецькому місті Фінстерау спортсмени з вадами зору та опорно-рухового апарату змагаються на чемпіонаті світу з лижних перегонів і біатлону. На четвертий день змагань волинянка Юлія Батенкова-Бауман у складі Національної збірної України здобула золоту медаль у змішаних естафетних перегонах. Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Першим на дистанцію вирушив спортсмен і проблемами зору Юрій Уткін, який вивів команду в лідери. Людмила Ляшенко із Запоріжжя була другою, а третьою їхала Юлія, яка змогла збільшити відрив своєї команди майже на три хвилини. Останній етап був за Олександрою Кононовою, яка й приїхала першою на фініш.

Юлія Батенкова-Бауман зізнається, що вже вирішила піти зі спорту і доглядати дитину, але їй постійно снилися сни, в яких вона біжить, а на неї дивляться з переповнених трибун. Тому подружжя вирішило, що жінка повернеться в спорт, а чоловік сидітиме з дитиною. Тепер спортсменка каже, що не збирається зупинятися і боротиметься за золоту медаль у чемпіонаті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися