До 19 травня триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО
Україна

До 19 травня триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО

7 травня 2017, 00:49
0
0
Сподобалось?
0

3 травня, розпочалася реєстрація учасників на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання. Про це йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

«З 03 до 19 травня 2017 року подати документи для участі в додатковій сесії можуть особи, які брали участь в антитерористичній операції або належать до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні в основний період», — йдеться у повідомленні. Такі особи до комплекту документів додають заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного предмета під час додаткової сесії та документ, що підтверджує цю причину. На додаткову сесію ЗНО також можуть зареєструватися особи, які за рішенням судів перебувають в установах пенітенціарної системи України.

Цьогоріч додаткова сесія розпочинається 3 липня тестуванням з української мови і літератури, 4 липня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з англійської та російської мов; 5 липня — математики; 6 липня — історії України; 7 липня — біології, іспанської, німецької, французької мов; 10 липня — географії; 11 липня — фізики. Завершується додаткова сесія 12 липня тестуванням з хімії.

Джерело: ukrinform.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися