Заступника міністра оборони затримали за махінації на закупівлях
Україна

Заступника міністра оборони затримали за махінації на закупівлях

11 жовтня 2017, 16:12
0
0
Сподобалось?
0

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили корупційну схему з розтрати державних коштів у сумі понад 149 мільйонів гривень під час закупівлі палива для Міністерства оборони України. Сьогодні детективи бюро та прокурори САП здійснили низку обшуків і затримали заступник міністра Ігоря Павловського та директора департаменту держзакупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулєвича.

Як повідомляє прес-служба НАБУ, за версією слідства, на початку минулого року комітет із конкурсних торгів МОУ організував процедуру відкритих торгів на закупівлю палива. За результатом торгів за 14 лотами затвердив до оплати пропозиції одного з учасників торгів як найбільш економічно вигідні, пізніше було укладено відповідні договори про постачання палива для техніки спеціального призначення з на загальну суму понад мільярд гривень.

Упродовж червня-серпня 2016 року за відсутності будь-яких правових підстав замовник та постачальник уклали низку додаткових угод, згідно з якими було безпідставно збільшено ціну за одиницю товару в середньому на 16% від початкової ціни. Внаслідок цього на користь постачальника незаконно було перераховано 149 мільйонів 339 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися