Україна

У Слов’янську заручників з ОБСЄ використають, як живий щит?

27 квітня 2014, 01:40
2
0
Сподобалось?
0

Умови утримання іноземних заручників (офіційних представників ОБСЄ, яких викрали приблизно в п'ятницю на в'їзді в Слов'янськ)  бандитами жахливі, повідомили з Антитерористичного центру при СБУ. Люди потребують медичної допомоги, проте забезпечити її надання диверсанти відмовляються.

«На сьогоднішній день офіційні представники ОБСЄ утримуються в нелюдських умовах у підвальному приміщенні штабу терористів. Серед затриманих є людина, яка невідкладно потребує медичної допомоги. Розуміючи неминучість покарання, терористи планують використати заручників живим щитом, фактично тероризуючи усю міжнародну спільноту, усі країни-члени ОБСЄ», - повідомляють у прес-центрі СБУ.

За інформацією відомства, цей злочин був спланований та здійснений під керівництвом громадянина РФ Ігоря Стрєлкова, який є ватажком російських диверсантів у Слав'янську.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • юлия
    юлия

    Я за едину Украину без бандерлогов и Галичины . И галичане заберите себе всех пи//////сов которых считаете своим правительством.

    27 квітня 2014, 01:51
    Відповісти
  • Cordex
    Cordex

    Юленька тебе пидары не страшны чего ты про них так-то:))) Кста я тоже за единую Украину только вот чего не пойму почему чужая страна указывает нам как нам жить?И не надо ля ля про бандер они к федерализации не призывали и к расколу страну не тянут?Так как Юленька а .... или может ты не Юля раз за жопу свою так волнуешся

    27 квітня 2014, 02:20
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися