Зниклий волинський журналіст вийшов на зв’язок — він у полоні
Україна

Зниклий волинський журналіст вийшов на зв’язок — він у полоні

28 квітня 2014, 10:09
0
0
Сподобалось?
0

26 квітня перестав виходити на зв'язок журналіст «ВолиньPost» Сергій Шаповал. Більше від нього не надходило ніякої інформації. Було лишень відомо, що він прямував до Слов'янська.

І ось нещодавно Сергій зателефонував сестрі, про це у Фейсбук дружина Шаповала журналістка Наталка Пахайчук.

«Любі друзі, шановні колеги! Дякую усім за підтримку, ви допомогли пережити найважчу добу в житті. Останні новини з фронту такі. Сергій перебуває в полоні у сепаратистів, ми уже не сумніваємося, хоча Сергій про це не говорив. Вчора ввечері він вийшов на зв'язок зі сестрою, але розмова була недовгою», - зазначила вона.

«Зараз я щиро прошу усіх, хто може допомогти інформаційно тиснути на місцевих правоохоронців, які за останню добу зробили.... А що вони зробили, пропоную запитати у керівництва міліції особисто. Вимагайте офіційних коментарів. Сподіваюся це зрушить справу з мертвої точки. Від себе додам, що ми самі інформуємо міліцію, про те що вдалося дізнатися, а не вони нас. Єдиний результат - моя заява нарешті зареєстрована, про що браво відзвітували. Про те, що Сергій так-сяк, але знайшовся, я сьогодні зробила міліції відкриття. Вони абсолютно не орієнтуються в інформаційному просторі і не стежать за новинами», - констатувала Наталка Пахайчук.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися