На Волині шукають диверсанта з Росії, який вже встиг побувати у Криму
Україна

На Волині шукають диверсанта з Росії, який вже встиг побувати у Криму

28 квітня 2014, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

 

У Луцьку ідентифікували громадянина Росії Андрія Полякова-Ртищева, який закинутий в Україну для участі у терористичних та загарбницьких діях. Може мати при собі зброю. Він брав участь у сепаратистських заходах у Харкові, також чергував разом зі злочинцями з колишнього Севастопольського «Беркута» на Турецькому валу у Криму.

На своїй сторінці у «ВКонтакте»  він виклав фото з Луцька та Олики і прокоментував: «Бэны», «ПСы», и прочие Майданутые нацики... Мне глубоко наплевать на всех вас, вы всё равно - отбросы Украины...и чем больше вас у меня засветится, тем легче вас будет ликвидировать впоследствии ... НЕ ЗАБЫВАЙТЕ - что осталось совсем мало дней до Референдума... на котором вы и увидите плоды своей работы и её последствия)))
Отдельная благодарность ... этому городу, мне у вас хорошо отдыхается! АМБА».
Також він сам стверджує, що уже кілька діб знаходиться у Західній Україні. Висміює роботу СБУ та погрожує знищити 3-ю сотню у «подарунок» до Дня Перемоги.

Інформація про диверсанта шириться соціальними мережами. Зокрема «Самооборона Майдану Волині» звернулася із закликом:

«Лучани! Просимо усіх бути дуже обережними! В Луцьку перебуває російський диверсант Андрій Володимирович Поляков-Ртищев. Якщо побачите його дзвоніть на номер Самооборони Волині! Українською не розмовляє. Вчора його бачили декілька людей в районі ДПЗ (ГПЗ) в останнє ввечері на Львівській. Був не сам. Був одягнутий в джинси та куртку», - йдеться у звернені.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися