А Добкін хоче на 9 травня парад!
Україна

А Добкін хоче на 9 травня парад!

30 квітня 2014, 23:21
3
0
Сподобалось?
0

 

Під час зустрічі з ветеранськими організаціями керівник фракції Партії регіонів Михайло Добкін заявив, що прагнутиме таки провести 9 травня у Харкові парад. Адже цього хотів міський голова Геннадій Кернес.

«Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в країні і неможливість в окремих регіонах країни провести повномасштабне святкування Дня Перемоги, думаю, що це буде свято для всієї України», - звернувся до харків'ян Михайло Добкін, повідомляє Еспресо.TV.

Планується, що парад за участю військ Харківського гарнізону та використанням військової техніки Збройних сил України пройде на площі Свободи.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • DAN_Kharkiv
    DAN_Kharkiv

    А хто на сьогоднішній день Добкін в Харкові?

    30 квітня 2014, 23:38
    Відповісти
  • борис харьков
    борис харьков

    следствие отрабатывает версии по стельбе по кернесу, однако не рассматривает версию участия или заказа добкина на стрельбу... после стрельбы кернеса у добкина - известного в харькове наркомана и нациста- вырастает рейтинг - надо же - друг потерпевшего гепы... и несет его наркоманскую балду .. добкин лезет из кожи вон чтоб спровоцировать в харькове дестабилизацию по типу славянска... мечтает привести хунту из славянска в харьков... редкий подонок с власовскобелогвардейскогеоргмевскими лентами изменника Родины. создатель "юговосточного фронта" борьбы против украинцев как нации...

    1 травня 2014, 00:20
    Відповісти
  • Сергей
    Сергей

    Пусть сначала Берлин возьмёт!

    1 травня 2014, 02:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися