П’яні бойовики пішли на штурм батальйону «Донбас», заховавшись від куль за жінками
Україна

П’яні бойовики пішли на штурм батальйону «Донбас», заховавшись від куль за жінками

1 травня 2014, 21:36
1
0
Сподобалось?
0

 

На сході України знову лунають постріли. Сьогодні сепаратисти чотири рази штурмували базу добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас». До цієї хвилини, за інформацією «Новости Донбасса», обходилося без жертв.

Батальйон добровольців розташований фактично на кордоні з Дніпропетровською областю. Вчора хлопці стояли на варті порядку у Красноармійському районі, де проходили мітинги. А нині самі мусили захищатися від ворожого нападу. Як повідомив керівник батальйону Семен Семенченко, зранку до бази підрозділу почали стягуватися сепаратисти. При цьому озброєні чоловіки прикривалися жінками. Серед них було багато п'яних. Добровольцям довелося вступати з ними в конфлікт і навіть зробити декілька пострілів у повітря.

Штурмували «Донбас» чотири рази. Усі безрезультатно. Зважаючи на агресивність і неадекватність підпилих бойовиків, на підмогу добровольці викликали «вертушку». Зараз хлопців блокує «Беркут» з Дніпропетровської області, а законність дій «Донбасу» перевіряє прокуратура.

Тим часом хлопці нарікають на бездіяльність влади. Кажуть, сьогодні всього два десятки молодиків взяли штурмом міський відділ міліції в Красноармійську. Приміщення можна було б швидко звільнити і повернути у законну площину, однак з цим зволікають.

Джерело: «Високий Замок»

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Михалыч
    Михалыч

    Полное вранье!

    2 травня 2014, 07:30
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися