Україні пророкують четверте місце на цьогорічному Євробаченні
Україна

Україні пророкують четверте місце на цьогорічному Євробаченні

10 травня 2014, 11:46
1
0
Сподобалось?
0

 

Сьогодні у Копенгагені (Данія) відбудеться фінал пісенного конкурсу Євробачення-2014. Згідно із жеребкуванням, відкриватиме його Україна.

Так першою виступатиме наша Марія Яремчук з композицією «Tick-Tock». Всього за перемогу боротимуться учасники із 26 країн. На сцену виходитимуть в такій послідовності: Україна, Білорусь, Азербайджан, Ісландія, Норвегія, Румунія, Вірменія, Чорногорія, Польща, Греція, Австрія, Німеччина, Швеція, Франція, Росія, Італія, Словенія, Фінляндія, Іспанія, Швейцарія, Угорщина, Мальта, Данія, Нідерланди, Сан-Марино і Великобританія.

Тим часом букмекери уже визначилися із фаворитами. Кажуть, цьогоріч перемога найімовірніше дістанеться Вірменії (учасник Арам Саркісян з піснею «Not Alone») чи Швеції (учасник Саннуа Нільсен з композицією «Undo»). У трійку може увійти і співачка Моллі з Великобританії. А от четверте місце пророкують Україні.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Zirka
    Zirka

    думаю. що четверте місце Україні віддають лиш з поваги до тих подій, які у нас зараз відбуваються.. як на мене, у неї взагалі голосу немає... так, попищала щось, потік-токала, та й годі.. ні сенсу. ні динаміки, ні емоцій.. слабо.краще б взагалі відмовилась виступати. це було б достойніше.

    10 травня 2014, 11:51
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися