На Сумщині 12-річного хлопчика на смерть засипало землею
Україна

На Сумщині 12-річного хлопчика на смерть засипало землею

21 листопада 2021, 19:42
0
-2
Сподобалось?
-2

20 листопада у Сумській області 12-річний хлопчик, який збирав металобрухт на території колишнього заводу, загинув під завалом ґрунту. Про це повідомили у поліції Сумської області, подробиці додали також у ГУ ДСНС України у Сумській області.


"Встановили, що двоє хлопчиків 12 та 13-років збирали металобрухт на території колишнього заводу. Та через зсув ґрунту один з них опинився під завалом", - розповіли у поліції.

Рятувальники витягнули дитину. Проте попри вжиття реанімаційних заходів хлопця врятувати не вдалося.

"На одному із боків котловану рятувальники побачили фрагмент капюшону, що виглядав на поверхню. Вони оперативно приступили до розкопування ґрунту і на глибині близько 30 см натрапили на хлопчика 2009 р.н., якого без ознак життя дістали на поверхню і передали працівникам екстреної медичної допомоги. Незважаючи на докладені зусилля та проведені реанімаційні заходи лікарями, врятувати хлопчика не вдалося", - повідомили у ДСНС.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України з відміткою "Нещасний випадок". Наразі встановлюються всі обставини та причини цієї трагедії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися