Прикордонники теж готуються до виборів — виставляють протитанкові їжаки та сигнальні мінні поля
Україна

Прикордонники теж готуються до виборів — виставляють протитанкові їжаки та сигнальні мінні поля

20 травня 2014, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

Державна прикордонна служба України вдалася до додаткових заходів для забезпечення недоторканності кордону під час виборів Президента України.

Державний кордон України буде охоронятися в посиленому режимі, що передбачає максимально ретельну перевірку всього, що буде переміщуватися через кордон. Особлива увага на українсько-російську ділянку кордону в межах Донецької та Луганської областей та на адміністративній межі між Херсонської областю та Автономною  Республікою Крим.

У  пунктах пропуску та поза ними виставляються додаткові прикордонні наряди, лінію державного кордону прикрито за допомогою засобів технічного контролю, активізовано взаємодію з представниками СБУ та інших правоохоронних органів, суттєво посилено прикордонний контроль громадян Росії.

Усі пункти пропуску перекрити бетонними блоками та протитанковими їжаками, кількість смуг руху зменшена до мінімуму, усі ділянки кордону посилено прикордонними резервами, а також створені резерви  прикриття - мотоманеврені групи. Триває інженерне облаштування українсько-російської ділянки: обладнано понад 200 блокпостів, 400 вогневих позицій, 70 км траншей і перешкод на загрозливих ділянках, пошкоджено майже 200 об'їзних доріг поза пунктами пропуску;

на оперативних напрямках встановлені сигнальні мінні поля та сигналізаційні системи.

Уже зараз усе це дозволяє прикордонникам виявляти у затриманих екстремістсько-налаштованих осіб зброю, боєприпаси, бронежилети, значну кількість валюти, пропагандистську літературу. 

Понад 200 громадян РФ причетних до екстремістської діяльності передані до СБУ.

В охороні правопорядку в прикордонні залучаються представники місцевих сил самооборони та народних дружин, формуються блокпости з патріотично налаштованого населення прикордоння.

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися