Дружина Арбузова хотіла передати свій 50-мільйонний депозит терористам
Україна

Дружина Арбузова хотіла передати свій 50-мільйонний депозит терористам

21 травня 2014, 16:37
1
0
Сподобалось?
0

Дружина колишнього першого віце-прем'єра Сергія Арбузова намагалася зняти в Українському банку 50 мільйонів гривень.

Як повідомляють джерела "Української правди", операція зупинена у середу Держслужбою фінансового моніторингу. Довірена особа Арбузової - громадянин України, мешканець Краматорська. Він прийшрв до одного з українських банків, у якому відкрито депозит дружини Арбузова та спробував зняти гроші готівкою.

Блокування коштів здійснено на підставі статті 17 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вадим
    вадим

    Повідомити про всіх хабарників можна тут www.habaram.net/ розповсюджуйте . Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

    21 травня 2014, 17:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися