Після вчорашнього бою трупи бойовиків рахують сотнями
Україна

Після вчорашнього бою трупи бойовиків рахують сотнями

27 травня 2014, 13:37
0
0
Сподобалось?
0

У Донецьку сьогодні триває активна фаза АТО. За інформацією прес-офіцера АТО Олексія Дмитрашківського, бойовики після вчорашнього бою у Донецьку налякані і шукають способи врятувати свої життя.

Терористи почали самі передавати інформацію українським бійцям. «АТО в Донецьку буде продовжуватися, поки не будуть знищені усі терористи або поки вони не здадуться. Щодо втрат з їх боку точних даних поки немає, але убитих не менше 200 осіб. Слідча група продовжує роботу, і точні дані будуть відомі сьогодні до вечора», - заявив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашківський.

Вчора на вулицях Донецька силовики знищили два КамАЗи з бойовиками, які, швидше за все, представляли батальйон «Восток», сформований переважно з чеченців. Російські канали про цей епізод відзняли сюжет, де вже традиційно звинуватили у всьому «Правий сектор». Мовляв його члени впритул розстріляли поранених.

https://www.youtube.com/watch?v=u1ZvgJG7eNk

А сьогодні вранці за допомогою авіаудару військові знищили центр з підготовки та тренування терористів разом із бойовиками. Про це заявив Арсен Аваков, підтвердила інформацію і прес-служба АТЦ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися