«ІС» підтверджує загибель 300 терористів за 3 червня — Гіркін панікує
Україна

«ІС» підтверджує загибель 300 терористів за 3 червня — Гіркін панікує

3 червня 2014, 22:40
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні найвдаліший день для українських силовиків за весь час проведення антитерористичної операції на Донбасі. Різні ЗМІ писали про знищення 500 терористів та 1500 поранених.

За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», результати дещо скромніші, але все ж оптимістичні. Так у ході сьогоднішньої антитерористичної операції на Донбасі знищено близько 300 терористів, і близько 500 бойовиків поранені.

Втрати з боку сил АТО – 2 загиблих, 45 поранені.

«Мабуть, уперше за весь час проведення АТО відзначається високий рівень взаємодії між підрозділами силових структур, задіяними в операції», - кажуть в «Інформаційному спротиві».

Також Дмитро Тимчук відзначає паніку у рядах бойовиків у Слов’янську. Зокрема Ігор Гіркін на прізвисько Стрілок. аби хоч якось підняти бойовий дух, сьогодні у соцмережах розмістив фотографії 2008-го року палаючих БТРів у Грузії. Щоправда під знімками він написав, нібито це горить українська броня під Слов’янськом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Донбасс
    Донбасс

    Тымчук редчайшая сволочь.Так прямо и посчитал сколько убитых.Про нацгвардию лучше расскажи правду а не брехню.Этот подлец куплен с потрохами и будет вонять пока ему не заткнут пасть.

    4 червня 2014, 03:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися