Україна

У Радивилові громада проти нового голови РДА від «Свободи»

9 червня 2014, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

Зазвичай новопризначених керівників районів закликають до активності, прояву ініціатив, натомість у місті Радивилові нового голову райдержадміністрації 31-річного місцевого підприємця Володимира Кондика закликали до протилежного - не приходити на роботу. Такий заклик пролунав у зверненні Ради громадських організацій Радивилівського району.

Це об'єднання  мотивує своє рішення тим, що, мовляв, кандидатура Володимира Кондика не погоджена з громадою (вона висувала на цю посаду попереднього голову РДА Анатолія Грисюка, який пройшов люстрацію). Ще один аргумент: ВО «Свобода», до якої належить Володимир Кондик, на думку ради громадських організацій, не користується найбільшою підтримкою у районі, бо на нещодавніх президентських виборах кандидат від цієї політичної сили набрав на Радивилівщині трохи більше трьохсот голосів із 21 тисячі виборців.

Саме тому Рада громадських організацій склала заяву до новопризначеного голови, в якій попросила його не приступати до виконання своїх обов'язків і написати заяву про звільнення, оскільки громада не визнає його головою РДА.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися