19-річна українка народила п’ятірню! Відео
Україна

19-річна українка народила п’ятірню! Відео

12 липня 2014, 22:19
0
1
Сподобалось?
1

 

В Україні - унікальні пологи: під час кесаревого розтину на світ народилося відразу... п'ять малюків. Подібного випадку вітчизняні медики не пригадують.

Породіллі немає й двадцяти років. Юна мама п'ятірні - з Гребінківського району Полтавської області, навчається в СПТУ (майбутній кухар). Каже, в родині чоловіка двійні - не рідкість. Але щоб на стільки «багатоплідна» вагітність - це справжній шок. Що 19-літня дівчина стане ненькою відразу для такої кількості малят, було до останнього загадкою і для неї, і для медиків. Адже навіть на останньому «передпологовому» УЗД-обстеженні апарат зафіксував лише чотири «життя» у животику жінки. Тепер має двох синочків та трьох донечок.

Дітки з'явилися на світ передчасно, на 24-му тижні вагітності. На жаль, такий термін вважається для малят «критичним» - вони надто крихітні (вага - від 530 до 680 грамів) і слабкі, тож потребують надзвичайно кропіткої опіки й допомоги медиків. Лікарі не приховують: тривога за маленькі життя є. Але, кажуть, роблять усе можливе, аби запобігти найгіршому.

Джерело: ТСН

п’ятірня


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися