Четверо військових загинули внаслідок обстрілу з «Градів» з території РФ
Україна

Четверо військових загинули внаслідок обстрілу з «Градів» з території РФ

16 липня 2014, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

Четверо українських військових загинуло внаслідок ранкового обстрілу 3 батальйону 72-ї бригади під Амвросіївкою. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив журналіст Роман Бочкала, який пербуває в зоні АТО.

«15 липня під Амвросіївкою, з установок «Град» був обстріляний 3-й батальйон 72-ої бригади. В результаті, 4 «двохсотих», і більше десяти поранених», - написав він. «Постраждали хлопці з 7, 8, 9 роти. Троє хлопців загинули одразу, четвертий стік кров'ю - вибухом йому відірвало ноги», - додав журналіст.

Також УНІАН цитує слова сотника Майдану Володимира Парасюка, який у середу вночі в Фейсбуці написав, що в Амвросіївці обстріл українських військових з «Града» продовжується. «У даний момент перебуваю на самому кордоні між Україною і Росією. На власні очі бачу як з території Росії «Гради» обстрілюють Амвросіївку. Приблизно 7 км на південь від КП «Успенський», а також з північної сторони, приблизно 20 км», - написав він. «В нічному небі це видно за кілька кілометрів. Хай там що говорить Путін чи його маріонетки, особисто мені більше доказів не треба: стріляють з території Росії. Те саме говорять наші прикордонники. Нашим військовим біля Амвросіївки терміново потрібна підмога, інакше їх тут просто зметуть з лиця землі!», - додав Парасюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися