Квартири вигоріли вщент, під завалами ще можуть бути люди: наслідки ракетної атаки по будинку в Києві
Україна

Квартири вигоріли вщент, під завалами ще можуть бути люди: наслідки ракетної атаки по будинку в Києві

7 лютого, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

У Голосіївському районі Києва в середу, 7 лютого, уламки російської ракети влучили в багатоповерховий житловий будинок. Внаслідок цього виникла пожежа на верхніх поверхах, є постраждалі та загиблі.

Про це повідомив кореспондент OBOZ.UA. На місці події працюють усі профільні служби.

Так, уранці в середу, 7 лютого, країна-терорист РФ атакувала Київ крилатими ракетами. Силами ППО було знищено близько 20 з них, проте, на жаль, уламки влучили в багатоповерхівку у Голосіївському районі столиці.

Внаслідок цього на верхніх поверхах будинку почалась пожежа – деякі квартири вигоріли вщент. Відомо щонайменше про 16 постраждалих та трьох загиблих. На місці працюють бійці ДСНС, які продовжують рятувальні роботи та передають потерпілих лікарям. Крім того, правоохоронці продовжують фіксувати факт воєнних злочинів країни-терориста.

Варто додати, що бійці ДСНС та поліцейські під час рятувальних робіт також допомагають тваринам, які постраждали внаслідок атаки.

Нагадаємо, країна-терорист РФ у середу, 7 лютого, атакувала Київ ракетами. Внаслідок обстрілу в місті частково зникло світло, через падіння уламків виникла пожежа, є постраждалі та загиблі. Крім того, влучання уламків зафіксовано у Київській області, де також, на жаль, є постраждалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися