Коли закінчиться війна та чи переможе Україна: прогнози карпатських мольфарів
Україна

Коли закінчиться війна та чи переможе Україна: прогнози карпатських мольфарів

11 лютого, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

Мольфари поділилися прогнозом, як і коли закінчиться війна в Україні та яке майбутнє на нас чекає вже після війни.

Вони віщували війну перед 2014 роком і бачили, що це розростеться у ще більшу біду. Мольфарам вірять не всі, але після таких пророцтв усе більше людей чекають на новий прогноз, але тепер із датою перемоги України.

Що кажуть віщуни тепер і як їм вдається побачити майбутнє - TСН.ua.

До всіх мольфарів головне запитання: коли закінчиться війна в Україні. І що взагалі буде далі. Є такі, що кажуть: добра чекати не варто, як і на повернення територій.

Що напророкувала карпатська мольфарка

Більшість мольфарів віщують, що Україна територіально знову стане такою, як була під час проголошення Незалежності. Так напророкувала і Марія Цвилінів, мольфарка, яке мешкає в Карпатах. Вона ствердно каже - переможе Україна, а усі тимчасово окуповані території знову будуть під українським прапором.

Про перемогу України кажуть і ще двоє карпатських віщунів.

Місцеві порадили журналістці ТСН Оксані Радіоновій ще одного мольфара на ім’я Довбуш. У нього прогнози теж позитивні, чоловік впевнено каже - переможе Україна, але за певних умов. І теж навіть називає приблизні дати. 

Чи  буде повторне захоплення столиці?

Цього не відкидає карпатський віщун, але говорить і про те, чим ця спроба скінчиться.

Пані Марія попереджає: українці ще настраждаються - віщує скруту, але зазначає, виграє війну саме чинний президент.

Пані Марія також ділиться секретом, як їй так вдається побачити майбутнє всієї України: "Усі ми маємо вирітити в ЗСУ, зобов’язані дякувати їм щодня і не забувати підтримувати як морально, так і донатами".

Передбачила несподівану перемогу України

Ясновидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин передбачає несподівану перемогу України вже навесні 2024 року. До того ж каже, що закінчиться час і для російського диктатора Володимира Путіна.

"Було вже кілька варіантів закінчення війни – ми їх "прощолкали", перейшли на найгірші варіанти... Наступна точка, в якій може закінчитися війна, буде середина квітня – початок травня 2024 року. От висить просто в полі інформація, що це дуже неочікувано... Ми не будемо розуміти, що трапилося. Тобто, можливо, це в самій Росії щось трапиться таке, що вплине кардинально на закінчення війни", – сказала Софія Семʼянишин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися