Візьміть сіль під час прання: для чого вона потрібна
Україна

Візьміть сіль під час прання: для чого вона потрібна

4 квітня, 10:13
0
0
Сподобалось?
0

Деякі господині мають свої секрети у пранні білизни. Варто додати всього один інгредієнт у правильних кількостях, і це допоможе позбутися деяких проблем.

Для того, щоб ваша білизна завжди була чистою та свіжою, потрібно не просто регулярно її прати у машинці, але і робити це правильно. І іноді звичайного порошку буває недостатньо для того, щоб впоратися зі складними плямами. Ось тут на допомогу вже може прийти звичайна сіль.

Як відіпрати складні плями?

Досить часто вдома доводиться зіштовхуватися із жирними складними плямами – особливо після свят. І буде недостатньо просто покласти річ у пральну машинку – так пляма не лише не зникне, але може стати тільки більш міцною.

Перед пранням жирну складну пляму потрібно правильно обробити. І для цього зовсім необов'язково купувати дорогі засоби, адже все, що потрібно, вже є у вас вдома. Вам потрібно змішати сік лимона та звичайну кухонну сіль та нанести цю суміш на пляму. Залиште її так приблизно на 15 хвилин до прання.

До речі, ця суміш ефективна не тільки у випадку з жирною плямою, але і якщо ви хочете позбутися плям від поту чи якихось неприємних запахів. Дуже часто сіль додають до прання для того, щоб зберегти яскравість тканини. З цим секретним інгредієнтом речі будуть протягом тривалого часу виглядати новими, свіжими та доглянутими.

Окрім того, відома сіль і тим, що може допомогти у виведенні зайвого прального порошку із волокон тканини. Все, що вам потрібно зробити – це додати сіль до прального засобу. Для цього просто візьміть одну ложку солі та закиньте її до барабана пральної машини разом із брудним одягом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися