Сергій ЛУПАР
Україна

Мати думала, що син загинув, а його знайшли у госпіталі

21 серпня 2014, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

Галина Лупар, мама фельдшера Сергія Лупара з містечка Гайсин, була переконана, що її син уже на тому світі. Однак, на щастя, юнак несподівано для всіх знайшовся у військовому госпіталі в Одесі.
Сергієві 25 років. Після служби в армії він пішов працювати фельдшером виїзної бригади на станцію швидкої допомоги, а в квітні цього року потрапив під першу хвилю мобілізації. Спочатку він служив у Слов'янську, потім - під Лисичанськом.
Рідні до останнього не знали, що хлопець воює. Він щодня телефонував до матері у село Гайсин на Вінниччині і казав, що служить у Миколаєві. Коли син перестав виходити на зв'язок, мати Галина відчула біду, а особливо захвилювалася, коли стало відомо, що у місто зі сходу везуть дві труни. Але серед загиблих Сергія не було. Що з ним сталося, ніхто не міг розповісти. Після обстрілу під Зеленопіллям хлопець прийшов до тями аж у одеському госпіталі.
- Він потрапив до нас зі складним діагнозом: мінно-вибухова травма, струс головного мозку, перелом стінок обох гайморових пазух, розрив барабанних перетинок, забій грудної клітки і лівої легені, тупа травма живота з пошкодженням селезінки та печінки, - розповів Олег Тимчук, старший ординатор відділення абдомінальної і пластичної хірургії одеського військового госпіталю. - У мобільному госпіталі селезінку постраждалому видалили, а рани печінки зашили.
При собі Сергій не мав ні мобільного, ні документів, а коли прийшов до тями, найперше згадав номер телефону колеги-медика. Він і досі перебуває у реанімації, але вже впізнає маму і трішки відкриває очі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися