Хмельниччина

На Хмельниччині судитимуть волинян, які «зняли порчу» на 2,6 мільйона!

7 липня 2017, 21:31
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Хмельниччини спрямувала до суду обвинувальний акт на чотирьох членів організованої злочинної групи, які «знімаючи порчу» видурювали майно та гроші в українців, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу відомства.

Свій кримінальний шлях роми з Волині розпочали ще у 2013 році. Відтоді лише на Хмельниччині зловмисники 18 разів порушили закон. До прикладу, у Хмельницькому шахраї переконали містянку за «зняття порчі» винести із власної оселі всі цінності та кошти. Коли жертва передала в руки шахраям сумку з грошима та золотими прикрасами вартістю 370 тис. грн, останні одразу ж зникли.

Ще в однієї жительки обласного центру за цією ж схемою злочинці видурили не тільки власні кошти, але й заощадження її батьків. Потерпіла, перебуваючи під впливом шахраїв, навіть їздила до своєї родини за 60 км від міста для того, аби зібрати кошти «для освячення». Зловмисникам вона передала 41 тис. євро та 4 тис. доларів США.

Досудове розслідування встановило, що шахраї "гастролювали" ще і на теренах Київської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Загалом викрили 30 епізодів злочинної діяльності банди проти 30 потерпілих. А "вполювали" злочинці понад 2,6 млн грн. Наразі вони вже під вартою, справу розглядатиме Хмельницький міськрайонний суд. Шахраям "світить" ув'язнення терміном від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Джерело: Depo.Хмельницький


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися