Школяр склав на стілець ритуальний одяг та гроші на свій похорон і... вистрибнув з даху 9-поверхівки
Хмельниччина

Школяр склав на стілець ритуальний одяг та гроші на свій похорон і... вистрибнув з даху 9-поверхівки

3 липня 2014, 14:46
0
0
Сподобалось?
0

 

Шокуюче самогубство на Хмельниччині: неповнолітній викинувся з даху 9-поврхівки, залишивши дві передсмертні записки. В одній просив його тіло кремувати, а  в іншій - повернути книги у бібліотеку...

Розквитався із життям мешканець обласного центру. Як пише «Незалежний громадський портал», потерпілий готувався до самогубства заздалегідь, навіть постарався знищити усі речі, які б нагадували рідним про його існування, у тому числі фотоальбом та записні книжки. Хлопчина видалив свою сторінку і в соцмережі, проте правоохоронці відстежили історію браузера. Виявилося, що останнім часом школяр прицільно шукав інформацію про те, як вчинити суїцид.

Вчинок юнака ні друзі, ні знайомі пояснити не можуть. Характеризують хлопця як спокійного і дуже позитивного. Кажуть, досить добре вчився і майже ніколи ні з ким не конфліктував. Що його штовхнуло на край даху багатоповерхівки, для них - загадка.

Правоохоронці знайшли дві записки, написані хлопчиною перед смертю. Одну він залишив вдома. Просив маму повернути підручники до шкільної бібліотеки. Інша лежала на даху будинку, з якого «полетів». В останній йшлося: «Тік-так, тік-так ... Час прийшов. Останнє бажання ... а нехай моє тіло кремують. Чому б і ні? ».

Готуючись до фатального кроку, школяр посеред своєї кімнати на кріслі акуратно склав одяг для поховання: чорний костюм, білу сорочку, краватку і туфлі. Поруч залишив 950 гривень. На свій похорон...

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися