На Прикарпатті батько 4 роки ґвалтував неповнолітню дочку. Та повісилася...
Івано-Франківщина

На Прикарпатті батько 4 роки ґвалтував неповнолітню дочку. Та повісилася...

14 січня 2017, 21:29
0
0
Сподобалось?
0

17-річна Діана Тимків з Івано-Франківщини звела рахунки з життям ще 18 серпня 2016 року. Підозрюваного, через якого дитина коїла фатальний крок,  було взято під варту 4 січня 2017 року. Підставою для початку слідства стала передсмертна записка померлої, в якій вона звинуватила в сексуальних контактах з нею… свого рідного батька.

В сім’ї було п’ятеро дітей. Діана – найстарша. Поки мати їздила по заробітках, батько сидів вдома і домагався до найстаршої доньки. Насилля дівчинка терпіла чотири роки. Спробувала про це поговорити з матір’ю, однак та не повірила. І тепер, коли експертиза підтвердила, що перед смертю дитини вона мала статевий акт з батьком, мати все заперечує – мовляв, такого бути не може…У всьому вона звинувачує свою покійну 17-річну доньку.

В ході слідчих дій встановлено, що він дійсно вступав у статеві зносини з донькою і систематично погрожував їй фізичною розправою та тим, що відправить її до психіатричної лікарні, здійснював психологічний тиск та принижував гідність неповнолітньої.

Джерело: Надзвичайні новини, 0342.юа

 

https://www.youtube.com/watch?v=kzd37XWm2Yg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися