На Прикарпатті російськомовні бандити живцем підпалювали священика УГКЦ
Івано-Франківщина

На Прикарпатті російськомовні бандити живцем підпалювали священика УГКЦ

22 травня 2014, 22:47
0
0
Сподобалось?
0

 

У ніч на 18 травня невідомі злочинці серед ночі жорстоко катували пароха селища Більшівці Галицької району Івано-Франківської області. Його били по голові, упокорювали електрошокером, заливали очі їдкою отрутою, врешті, підпалювали різні частини тіла! Душпастиря покинули помирати, накривши обличчя подушкою, але він таки докликався на допомогу.

Бандитів було щонайменше двоє, розмовляли російською, повідомляє «Християнський портал». У помешкання отця-митрата Василя Завірача вони проникли, зламавши вікно. Катування розпочалися з того, що нелюди облили горючою рідиною ліжко, на якому спав священик, і підпалили. Тортури тривали близько години. Вивернувши в домі усі шухляди, вкотре розпилили в обличчя отцю Василю велику кількість аерозолю і, зі словами «сільний, ґад!», додатково обв'язали жертву електрокабелем й накрили голову подушкою. «Ето уже нєдолго», - останнє, що чув господар від непроханих гостей. В голові паморочилося... Але душпастир знайшов сили і якось докликався сусідів. Ті допомогли звільнитися й викликати правоохоронців.

Із цінностей бузувіри забрали нагрудний медалик і перстень. Але духівник впевнений: ціллю бандитів було не збагачення, а залякування краян, сіяння паніки серед населення.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися