«Доктор Пі» намагався покінчити життя самогубством
Львівщина

«Доктор Пі» намагався покінчити життя самогубством

3 лютого 2015, 23:08
0
0
Сподобалось?
0

Андрій Слюсарчук, відомий як «Доктор Пі», вчинив у львівському СІЗО спробу самогубства, прийнявши речовину невідомого походження. Його госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги, де протягом майже трьох діб проводили інтенсивну терапію. Станом на вечір 3 лютого стан Слюсарчука стабілізувався, після чого його перевели у лікарню СІЗО.

Речник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області Мирослав Демків розповів ZAXID.NET, що спробу отруєння Андрій Слюсарчук вчинив ще 31 січня близько 15:00 у власній камері.

«На місце події прибув фельдшер, надав йому медичну допомогу, але, враховуючи те, що він перебував без свідомості, не реагував на зовнішні подразники, мав дуже низький тиск, його перевели у лікувальний заклад на території СІЗО. Очевидно, він чимось отруївся», – повідомив речник обласної пенітенціарної служби.

У лікарні СІЗО стан Слюсарчука стабілізували, однак до тями він так не прийшов, тому його 1 лютого під охороною його перевели у реанімацію комунальну львівську лікарню швидкої допомоги на вулиці Миколайчука.

2 лютого] він прийшов до тями. Після проведення певних медичних процедур сьогодні Слюсарчука перевели назад у лікарню СІЗО.

Наразі походження речовини, якою отруївся засуджений, невідоме. Також нема інформації про те, яким чином вона опинилася у камері. Однак, за словами Мирослава Демківа, Слюсарчука возять на судові засідання, крім того, до нього приходять адвокати. Тому він не відкидає того, що вони могли передати йому цю речовину.

Нагадаємо, суд першої інстанції 14 лютого минулого року засудив Слюсарчука до 8 років ув’язнення, але він подав апеляцію. Апеляційний суд розглядає цю справу досі.

Додамо, що у квітні 2012 року Андрій Слюсарчук, за словами його адвоката, також намагався покінчити життя самогубством у Львівському СІЗО. Тоді він порізав собі вени лівої руки. Але цю інформацію офіційно не підтвердили у пенітенціарній службі.

Як відомо, слідство інкримінує Слюсарчуку причетність до смерті чотирьох людей. Він звинувачується в шахрайстві, а також незаконній лікарській діяльності, що призвела до тяжких тілесних ушкоджень і смерті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися