Львівщина

Вигадав розбійний напад, щоб… не сварив батько

13 вересня 2017, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Переживаючи, що його сваритиме батько, 24-річний чоловік, котрий загубив мобільний телефон та посвідчення водія, звернувся до поліції з неправдивим повідомленням про розбійний напад. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

 «У заяві чоловік вказав, що у той день святкував день народження товариша. Близько 19.00 він вийшов з кафе і по вулиці Пасічній на нього напав невідомий, вдарив його ззаду по голові, від чого він втратив свідомість та відібрав у нього мобільний телефон «Леново» та посвідчення водія. На голові у заявника дійсно було садно, проте не ззаду, а на чолі», – розповів заступник начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Однак під час досудового розслідування правоохоронці розшукали мобільний телефон заявника. Тоді з’ясувалося й інше: проведеною експертизою було встановлено, що садно на голові не могло бути спричинене ударом ззаду, як потерпілий про це заявив, а могло виникнути внаслідок падіння. Таким чином поліцейські встановили, що заява та покази, які надав потерпілий, є неправдивими і самого факту нападу на нього не було. Під час опитування чоловік підтвердив, що історію з розбійним нападом він вигадав. Бо боявся гніву батька. Адже в той вечір був нетверезий, падав, загубив документи та мобільний телефон.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися