У львівських лікарнях запрацювали представники пацієнта
Львівщина

У львівських лікарнях запрацювали представники пацієнта

2 квітня, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

У лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання Львова запрацювали представники пацієнта, які інформуватимуть про безоплатні медичні послуги, які можна отримати за Програмою медичних гарантій.

Про це повідомляє у Фейсбуці Перше ТМО Львова, передає Укрінформ.

«Адміністрація лікарні святого Пантелеймона зацікавлена в тому, щоб пацієнти володіли інформацією щодо послуг, які надає наш заклад охорони здоров'я за Програмою медичних гарантій. І звісно, для нас буде цінною інформація, яку амбасадори проєкту проаналізують за результатами анкетування пацієнтів... Цей проєкт - можливість отримати об’єктивну оцінку нашої роботи й за потреби покращити її», - зазначив директор лікарні Юліан Голик.

Представники пацієнта - це активні громадяни, які пройшли тренінговий курс Національної служби здоровʼя та партнерів проєкту із загальних питань щодо надання медичних послуг. Вони інформуватимуть пацієнтів про перелік безоплатних послуг та умови їх отримання, а також допомагатимуть у випадку порушення прав, фіксуватимуть відгуки пацієнтів та вестимуть спостереження за процесами надання допомоги у медзакладі.

Щоб скористатись допомогою представників проєкту, слід підійти до стенду із позначкою «Представник пацієнта». Спеціалісти працюватимуть у будні з 9:00 до 15:00.

Пілотна ініціатива «Представник пацієнта» - це спільний проєкт НСЗУ та Руху ЧЕСНО, який реалізується за підтримки Міністерства охорони здоровʼя, Світового банку та посольства Швейцарії в Україні. Проєкт реалізується у п’яти медичних закладах України, два з яких - у Львові.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися